Foto Nicole

Nicole maakt graag kennis met je!

Nicole van Klaveren

Partner / Teamlead Circulaire economie - Grondstoffentransitie

Nicole brengt 20 jaar ervaring in de verduurzaming van energie, grondstoffen en brandstoffen sector, zowel in het publieke als in het private domein. Expert in strategieën m.b.t. energietransitie en in de grondstoffentransitie, specifiek voor biomassa en CO2

Zij is met name werkzaam geweest in omgevingen met een complex speelveld en dynamiek, waar de uitdaging ligt in het aanbrengen van focus op de realisatie en vooral het proces hoe daar te komen. Nicole brengt daarbij altijd de link met het ‘grotere’ ecosysteem in beeld. Ze zet zich graag in om de juiste partners met elkaar te verbinden en om hen te ondersteunen om tot een concreet stappenplan te komen.  

Nicole van Klaveren, photo by Laura-Anne Grimbergen

quote

“Systeemdenken geeft me energie: denken in kansen en verbindingen en samen oplossingen verzinnen die bijdragen aan het grotere geheel.”

Nicole is hartelijk, extravert, nieuwsgierig en heeft een energieke en ondernemende manier van denken en doen. Ze staat open voor nieuwe, onconventionele ideeën en wil deze verkennen, maar blijft wel graag met beide benen op de grond staan. Ze is stressbestendig en resultaatgericht, en in sterke mate gericht op de ervaringen, belangen en doelen van andere mensen. Ze is oprecht en direct.

Waar Nicole aan heeft gewerkt

Projecten

waterstofeconomie: h2makers team
  • & Circulaire economie

H2Makers: verbinders in de markt voor waterstoftechnologie


Project
CCU koolstofketen
  • & Circulaire economie
  • & Grondstoffentransitie

Toekomstbestendige koolstofketens


Project

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.