TEAM

Wij bouwen aan coalities die de wereld duurzamer maken.

Ons team van transitiemanagers wordt herkend en erkend voor hun innovatieve concepten, resultaatgerichte aanpak, verfrissende ideeën en investerende houding. Dat is ons DNA en dat is wat ons drijft. Wij willen kansen verzilveren en onze impact vergroten. Daar gaan we voor. Soms met anderen, soms voor anderen en soms doen we het zelf. Omdat het kan, omdat het kansen biedt, omdat het gaaf is en omdat wij de vrijheid hebben om stappen te zetten die anderen niet altijd durven of mogen zetten.

Mensen

Ontmoet ons
team

met wie?

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

We helpen anderen in een open sfeer met het ontwikkelen en realiseren van projecten. Noem ons adviseur, aanjager, transitiemanager, kwartiermaker, projectmanager, programmamanager, business developer: ons om het even. Het gaat erom dat we helpen projecten te realiseren die bijdragen aan een duurzame samenleving. Dat doen we graag en goed. Maar ook met Lef. Verrassend, verfrissend, creatief, en soms een tikkeltje eigenwijs. Altijd in co-creatieve processen die net weer anders zijn dan verwacht.

Waar worden we niet warm van? Analyses en adviezen zonder actie. Trajecten zonder stevig resultaat. Vragen zonder maatschappelijke impact.

Ons Team

KENNISMAKEN?

Wouter gaat graag in gesprek over een mogelijke samenwerking!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.