Wij verbinden mensen door het aanjagen, leiden en uitvoeren van programma’s en projecten. Altijd gericht op de opgave en de inhoud, daarom is elke case maatwerk. Wel onderscheiden we in ons werk drie niveaus: strategisch, tactisch en operationeel. Juist door op meerdere niveaus te kunnen meedenken en verbinden, weten wij van strategie tot uitvoering duurzame transities te realiseren.

Onze werkwijze

Van strategie tot uitvoering

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Duurzame transities vragen om lange termijn denken, strategische samenwerkingen en het opstellen van concrete doelstellingen die rekening houden met het hele systeem.

Met een strategische blik kijken wij naar de kansen van circulair en duurzaam werken. Niet alleen in de eigen organisatie, maar ook in waardevolle die samen effectief bouwen aan een nieuwe toekomst.

Complexe opgaven brengen wij terug door de kern door de inhoud stap voor stap te ontrafelen en zo overzicht te brengen. Dit maakt de transities behapbaar.

Dat gaat over het bepalen van concrete stappen, het structureren van kennis en informatie en het uitwerken van strategieën in logische programma’s en projecten. Zo zorgen we dat we op een effectieve manier toewerken naar de gestelde doelen.

Daadwerkelijke impact maken we door de strategieën en plannen tot uitvoer te brengen.

Wij zien het liefst plannen in de praktijk uitgevoerd. Daarom ondersteunen we dit proces. We zijn bijvoorbeeld betrokken bij het organiseren van specifieke gebiedsplannen, bij het creeëren van inzicht in de kosten en de benodigde middelen en bij het borgen van concrete doelstellingen in organisaties.

transitiemanagement

Meer weten over hoe wij impact maken?

Op alle niveaus werken wij aan transitiemanagement. Wat dat precies is? En wat daarvoor nodig is? Dat lees je hieronder.

Benieuwd geworden?

Sander maakt graag kennis met je!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.