Waarom

De samenleving duurzaam en toekomstbestendig maken, dat is wat ons drijft.

&flux werkt aan een toekomstbestendig Nederland. Circulair, duurzaam en resilient. Wij willen de wereld stap voor stap veranderen.

Circulair en duurzaam werken zien wij als een kans. Sterker: voor wie succesvol wil zijn in de toekomst, is een klimaatvriendelijke werkwijze een absolute randvoorwaarde. Dat betekent verder kijken dan je eigen business, samenwerken en nadenken over de impact van groei en ontwikkeling op het klimaat en de toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Dat is niet alleen beter voor de wereld, het geeft organisaties en de mensen die er werken energie. Het biedt kansen om te groeien en ontwikkelen. Om samen op zoek te gaan naar een nieuwe toekomst waarin we meer waarde creëren en minder vervuilen.

Hoe

Van strategie tot executie.

Door advies, begeleiding én samenwerking met (semi) publieke en private organisaties.

Met een positieve blik: wij kijken naar wat wél kan en hoe we concreet de volgende stap vooruit kunnen zetten. Overtuigingen omzetten in daden, door organisaties een handelingsperspectief te bieden.

&flux snapt hoe je complexe transities voor elkaar kunt krijgen, omdat we begrijpen hoe je markt, overheid, beleid kunt samenbrengen met innovaties, businesscases en techniek. Daarbij werken we alleen aan projecten waar we zelf echt in geloven. Die innerlijke overtuiging is onze randvoorwaarde en onze kracht.

Wat

Wij krijgen de
transitie in beweging.

Met onze kennis, expertise en pragmatische aanpak maken wij grote transities uitvoerbaar.

Denk hierbij aan de transitie naar CO2 als grondstof voor een toekomstbestendige economie of het coördineren van de verduurzaming van de Nederlandse glastuinbouw.

Daarnaast ontwikkelen we ook nieuwe waardeproposities die daadwerkelijke impact creëren. Denk aan een strategie voor de verwarming van Haarlem met de restwarmte van datacenters, de oplossing voor voedselverspilling in Zuid-Holland of een ontwerpwedstrijd voor klimaatadaptieve maatregelen in Amsterdam.

waarden

Wat maakt &flux uniek?

Wij voelen de urgentie voor verandering. Dit drijft ons om zelf te investeren in de ontwikkeling van impactvolle proposities.

Aan visies en doelstellingen geen gebrek. De uitdaging is: hoe krijg je het voor elkaar? Wij maken visies uitvoerbaar, met duurzame verandering als ultiem doel.

Grote onderwerpen als klimaat, energie en circulariteit zijn niet door één partij op te lossen. Samenwerken is essentieel. Wij zijn gespecialiseerd om bij uiteenlopende belangen succesvolle samenwerkingsverbanden te creëren.

Bij &flux sturen we op toekomstbestendigheid: welke elementen gaan écht verschil maken? We kiezen ervoor om te werken aan zaken die realistisch zijn en waarvan we zeker weten dat ze een duurzame impact maken.

KENNISMAKEN?

Petrus maakt
graag tijd vrij om met je kennis te maken!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.