Team - &Flux

TEAM

Wij bouwen aan coalities die handelen om de wereld duurzamer te maken.

Ons team wordt herkend en erkend voor hun innovatieve concepten, resultaatgerichte aanpak, verfrissende ideeën en investerende houding. Dat is ons DNA en dat is wat ons drijft. Wij willen kansen verzilveren en onze impact vergroten. Daar gaan we voor. Soms met anderen, soms voor anderen en soms doen we het zelf. Omdat het kan, omdat het kansen biedt, omdat het gaaf is en omdat wij de vrijheid hebben om stappen te zetten die anderen niet altijd durven of mogen zetten.

Projectmanager Energie  &flux

Zie jij jezelf als een echte aanvoerder, die graag mensen verbindt, motiveert en inspireert? En wil jij dat talent inzetten om een toekomstbestendige duurzame samenleving te creëren met een team dat diezelfde intrinsieke motivatie heeft? Dan hebben we een fantastische uitdaging binnen het energiedomein voor je!  

Wat wij doen:  

&flux is een jong bedrijf met ervaren professionals die zich inzetten voor een duurzame en toekomstbestendige samenleving.
Wat onmogelijk lijkt voor een individuele organisatie, maken wij mogelijk door samenwerkingen met impact te creëren. Wij zien de uitdaging in de complexiteit en de gezamenlijkheid, want daarin zit hem nou juist vaak de oplossing. Een toekomstbestendige duurzame samenleving maken we door in nieuwe samenwerkingen te werken aan de energie oplossingen van de toekomst. We zijn ondernemend en investeren tijd in onze eigen waarde proposities voor de markt.  

Een greep uit de projecten die wij initiëren en ontwikkelen:   

 • Hergebruik van restwarmte en CO2 in de glastuinbouw, waarmee we het gebruik van aardgas vermijden.   
 • Het positioneren van CO2 als grondstof voor een economie die van ons grootste klimaatprobleem nieuwe business maakt.   
 • Samen met industriële partners werken aan verwaarding van reststromen en import van groene waterstof.   
 • Restwarmte uit datacenters naar de gebouwde omgeving brengen. Klimaatadaptatie, duurzaamheid en circulariteit aan elkaar verbinden.  

 Wie jij bent:  

Met jouw energie en competenties kun je mensen en organisaties in beweging brengen. Met jouw kennis en projectmanagement competenties draag je bij aan een duurzame en veerkrachtige leefomgeving. Je hebt ruime ervaring als projectmanager in het energiedomein en je bent gemotiveerd om de energietransitie versnellen. Je hebt oog voor de samenhang tussen de energieopgave en onze andere marktsegmenten (klimaatadaptatie, water, grondstoffen en circulaire economie). Je bent een gesprekspartner op strategisch en tactisch niveau en je bent een teamspeler die altijd op zoek is naar hoe je optimaal met je collega’s samen kan werken.  

Wat jij brengt:  

 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als projectmanager en hebt kennis van de energiesector;  
 • Je bent een natuurlijk leider en je bent sterk in strategie en verandering.
 • Je bent een bruggenbouwer, en weet met gemak partijen met uiteenlopende belangen te verenigen en tot gezamenlijke actie te komen;
 • Je spreekt de taal van overheden en weet dwars door barrières te breken als het moet;  
 • Je beschikt over een uitgebreid netwerk op bestuurlijk niveau bij zowel overheden als marktpartijen;  
 • Je kent de wereld van de glastuinbouw, industrie, gebouwde omgeving, datacenters (of een paar daarvan) en ziet nog eindeloos veel mogelijkheden om tot conversies en ketens te komen;  
 • Je snapt de complexiteit van onze projecten;   
 • Je hebt een no-nonsens mentaliteit, die weet van aanpakken.  

Interesse? Neem contact op met Eveliene Wesdorp via: eveliene@nflux.nl

Gezocht: wateroplosser!

Als echte watervrouw / waterman weet je dat vrijwel alles oplost met water, toch? En dat oplossend vermogen wil je ook komen inzetten binnen een breed maatschappelijk domein? En lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een Rotterdamse start-up? Dan zijn we op zoek naar jou!

Met &Flux willen we de wereld een stuk mooier, gezonder en veerkrachtiger maken. En dat doen we vanuit allerlei maatschappelijke domeinen. Zo werken we aan de transitie van energie- en brandstofsystemen, de grondstoffenkringlopen, klimaatadaptieve bouw en de verandering van de landbouw. En hierin bemerken we dat water als sturend element meer en meer erkend wordt als een belangrijke sleutel naar die toekomst. Daarom willen we – met jou! – groeien binnen dit domein.

Als consultant bedenk en ontwikkel je projecten binnen het waterdomein. Je hebt daarbij eigen ideeën over alles wat met water te maken kan hebben: het vergroten van waterbeschikbaarheid, oplossingen tegen hoogwaterbescherming, over nieuwe opvattingen rondom waterzuivering of juist waterverdeling.  Met ons verken je de mogelijkheden in de markt (publiek en privaat) en gaan we partijen bij elkaar brengen om juist die benodigde veranderingen voor elkaar te krijgen. We geloven in het werken vanuit onze eigen proposities en daar willen we voor gaan!

Functie-eisen Consultant Water & Innovatie

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding met een natuurlijke interesse voor techniek en/of natuur
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring (minimaal 3 jr) en kent de publieke sector (waterschappen)
 • Je hebt gedegen kennis van tenminste 1 van de domeinen waterbeheer, landbouw, klimaatadaptatie, drinkwatersystemen of afvalwaterzuivering
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken en met een team projecten te starten
 • Je hebt een commerciële instelling en staat stevig in je schoenen
 • Je hebt eigen ideeën over hoe het allemaal beter kan
 • Je bent een teamspeler die samen met collega’s wilt leren en groeien

Arbeidsvoorwaarden

 • Je bent onderdeel van een jong en snelgroeiend bedrijf met leuke collega’s
 • Je komt te werken in een platte organisatie waarin jouw inbreng belangrijk is
 • Je krijgt volop ruimte om jezelf en ons team te ontwikkelen
 • Je werkt op een mooi kantoor in hartje Rotterdam
 • Je ontvangt een prima salaris en alles wat daarbij hoort

Je kunt solliciteren via het sturen van een e-mail aan Michiel@nflux.nl. Of als je liever even wilt bellen / brainstormen voordat je in de pen klimt: 06 – 12 22 61 66. Dan krijg je Michiel direct te spreken.

MET WIE?

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.

We helpen anderen in een open sfeer met het ontwikkelen en realiseren van projecten. Noem ons adviseur, aanjager, kwartiermaker, projectmanager, programmamanager, business developer: ons om het even. Het gaat erom dat we helpen projecten te realiseren die bijdragen aan ‘building a sustainable society’. Dat doen we graag en goed. Maar ook met Lef. Verrassend, verfrissend, creatief, en soms een tikkeltje eigenwijs. Altijd in co-creatieve processen die net weer anders zijn dan verwacht.

Waar worden we niet warm van? Analyses en adviezen zonder actie. Trajecten zonder stevig resultaat. Vragen zonder maatschappelijke impact.

Deze organisaties maken al deel uit van de nieuwe samenwerkingen die wij hebben gecreëerd.

KENNISMAKEN?

Sander wil de samenwerking met je aangaan!

Volg ons op: