Ons Team

Wouter maakt graag kennis met je!

Wouter Verhoeven

Teamlead Energietransitie

Wouter heeft een chemisch technologische, civieltechnische en bedrijfseconomische achtergrond. Sinds 2003 werkt hij aan energietransitie vraagstukken. De combinatie van zijn kennis en zijn jarenlange ervaring in verduurzamingswereld maken het mogelijk om de taal en de ratio van de techneut te vertalen naar begrijpelijke verhalen, de details van de businesscase naar begrijpelijke keuzes en de belangen van de bestuurders naar heldere besluiten. Dit met respect voor ieders vak, kennis en kunde.  

Wouter Verhoeven, photo by Laura-Anne Grimbergen

quote

“Mijn drijfveer is om beleid en visies te vertalen naar concrete stappen, zodat uiteindelijk ‘de schop in de grond kan’ en de wereld weer een beetje leefbaarder wordt.”

Op basis van sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en ‘voelsprieten’ is Wouter in staat om specifieke belangen van stakeholders (publiek/privaat) te herkennen en deze te vertalen naar een gemeenschappelijk belang. Kenmerkend in het dagelijkse werk zijn creativiteit en resultaatgerichtheid. Door dit alles is Wouter in staat om complexe vraagstukken en conflicten op snijvlak van markt en overheid in energietransitie op te lossen.

Waar Wouter aan heeft gewerkt

Projecten

Zonsondergang en warmtetransitie
  • & Energietransitie

Handelingsperspectief Warmtetransitie Voorne aan Zee


Project
  • & Energietransitie

Aardgasvrije wijken samen met de bewoners 


Project
  • & Energietransitie
  • & Integrale duurzaamheid

Evaluatie GR kabels en leidingen


Project
  • & Integrale duurzaamheid

Aan de slag met een duurzaamheidsplan voor gemeente Maassluis


Project
  • & Energietransitie
  • & Klimaatadaptatie en water

Warmte én Koude


Project

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.