Foto Emiliek

Emiliek maakt graag kennis met je!

Emiliek Noteboom

Adviseur Energietransitie, Circulaire economie

Emiliek is een enthousiaste en gemotiveerde adviseur, die na het opdoen van internationale werkervaring en ontwikkelen van een sterke set aan professionele vaardigheden nu focus heeft aangebracht door over te stappen naar een bedrijf gericht op het maken van duurzame impact. Binnen &flux bijt Emiliek zich vast in alles wat te maken heeft met het ontwikkelen en ondersteunen van circulaire bedrijfsmodellen, en het begeleiden van de professionals binnen de energie- en warmtetransitie. 

Bij haar vorige werkgever heeft Emiliek 4 jaar lang gewerkt aan strategische projecten binnen het technologische speelveld. Dit deed zij o.a. voor de volgende klanten: KPN, Adevinta, Ikea, APG, Ministerie van I&W, Stichting Open Nederland. De diverse aard van het werk, het functioneren in verschillende team composities en het voeren van pittige klantgesprekken hebben haar ontwikkeld als een kritische challenger met veel ervaring in stakeholder management.  

Emiliek Noteboom, photo by Laura-Anne Grimbergen

quote

“Zelfs complexe problemen zijn oplosbaar wanneer ze worden opgebroken in haalbare stappen. Het uitstippelen van een duidelijke weg vooruit is waar ik graag aan bijdraag. Iedere stap vooruit, ook al is het een kleine, is er één”

Emilieks manier van werken wordt door haar collega’s omschreven als analytisch, scherp en gestructureerd. In samenwerkingen is zij geïnteresseerd en energiek, tegelijkertijd schuwt ze niet om zaken bespreekbaar te maken. Emiliek is resultaatgericht, en gefocust op het leveren van kwaliteit en concrete uitkomsten. rnrnEmiliek heeft in het bijzonder een passie voor ‘conscious consumerism’, en is continu op zoek naar aanknopingspunten voor verduurzaming op individueel vlak. Zij is ervan overtuigd dat je mensen beter kunt prijzen om de stappen die ze wél maken, in plaats van bekritiseren om datgene dat ze niet doen.

Waar Emiliek aan heeft gewerkt

Projecten

mogelijkheden voor hergebruikte zonnepanelen
  • & Circulaire economie
  • & Energietransitie

Onderzoek naar de markt voor hergebruikte zonnepanelen in Rotterdam


Project

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.