Webcast over het verwaarden van natuurlijke reststromen - &Flux
Verwaarden natuurlijke reststromen
  • Gepubliceerd: 18 november 2021
  • Door: Annebel Laukens

Ben jij een expert of zou je iets willen gaan doen met het verwaarden van natuurlijke reststromen, met (circulaire) bodemverbetering of met allebei. Mis dit dan niet! De provincie Zuid-Holland nodigt je graag uit voor de interactieve webcast ‘Zuid-Holland voedt haar eigen bodem’ op donderdag 25 november 2021. Let op: deze webcast was voorheen het live-Symposium.

Afgelopen maanden zijn &Flux en KnowWhy in opdracht van Provincie Zuid-Holland in gesprek gegaan met de ketenpartijen om kansen, uitdagingen en knelpunten te identificeren om groene reststromen lokaal weer in te zeten als bodemverbeteraar. We hebben de kansrijke coalities verkend en met elkaar hebben we de thema’s voor de agenda van de komende jaren geïdentificeerd. Wat zijn de next-steps? Deze webcast is het moment om je te laten informeren, inspireren en aan te sluiten om samen te bouwen aan een duurzame toekomst. Hierbij kan jij natuurlijk niet ontbreken! 

Tijdens deze interactieve webcast nemen we je mee in vraagstukken als: Wat is de waarde van bodemvruchtbaarheid? Wat heeft de bodem nodig? Waar breng en haal ik mijn kennis op het gebied van circulair verwaarden van groenstromen en het toepassen op de bodem? Hoe ziet het verdienmodel eruit van natuurlijke reststromen voor een circulaire toepassing? Maar ook hoe kunnen we onze medewerkers van de toekomst klaarstomen voor het circulaire denken?  

Aanmelden kan hier!
Wanneer: donderdag 25 november 14.00-15.30 
Waar: Online 

Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar annebel@nflux.nl!  Neem ook eens een kijkje op de site van het vernieuwersnetwerk Natuurlijke reststromen Zuid-Holland.

Meer over dit project kun je natuurlijk op onze site vinden.

“Het heropvoeden van de bodem kost tijd” 

– prof.dr.ir. Daan Kuiper – Wageningen Universiteit 

Volg ons op: