Thea maakt graag kennis met je!

Thea Timmermans

Adviseur Klimaatadaptatie en water, Transitie landelijk gebied

Thea is sinds september 2019 werkzaam bij &flux. In talrijke projecten en programma’s zet zij zich in voor klimaatadaptief en duurzaam bouwen, biodiversiteit, klimaat, water en stikstof. Zo heeft ze in meerdere samenwerkingen voor klimaatadaptief bouwen een rol gespeeld, werkte ze aan een pallet van infographics die klimaatadaptieve vraagstukken behandelen, en werkte ze voor gemeente Arnhem uit hoe de gemeente klimaatadaptieve eisen kan stellen aan nieuwbouwontwikkelingen via een puntensysteem. Ook werkt ze al een tijd in opdracht van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer aan verduurzaming van de landbouw, en is ze actief in een gebiedsproces vanuit het NPLG.  

Thea Timmermans, photo by Laura-Anne Grimbergen

Over Thea

Thea is een gedreven adviseur die houdt van aanpakken. Haar missie is om de wereld mooier te maken door innovatieve én effectieve oplossingen te bedenken en in de praktijk te brengen. Opgegroeid in het hart van de Food Valley heeft ze een sterke persoonlijke binding met en kennis van de agrarische sector. Door haar centrale betrokkenheid en ervaring met samenwerkingen tussen publieke en private partijen weet ze de belangen van alle betrokken stakeholders bijeen te brengen. Sinds 2021 doet ze dat ook als zelfstandig projectleider.

Waar Thea aan heeft gewerkt

Projecten

Deltaplan Agrarisch Waterbeheer
  • & Transitie landelijk gebied

Inzet voor het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer


Project
water kraan illustratie bouwtafel
  • & Klimaatadaptatie en water

Drinkwater besparing: Bouwtafel Waterzuinige wijken in Gelderland


Project
kaart Voorne-Putten waar we werken aan de transitie landelijk gebied
  • & Klimaatadaptatie en water

Transitie landelijk gebied op Voorne-Putten


Project
Aan de slag namens LTO Noord
  • & Transitie landelijk gebied

Kennismatcher voor de melkveehouderij


Project
  • & Klimaatadaptatie en water

Arnhem Klimaatscorebord


Project

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.