SCALE-UP Meet the Buyers
  • Gemeente Rotterdam
  • Rotterdam
  • 2021
  • Leonoor, Mark, Michiel, Petrus

In samenwerking met het Europese SCALE-UP Interreg North Sea Region Programma en het Upstream Festival van de gemeente Rotterdam, organiseert &flux dit jaar de SCALE-UP Meet the Buyer – Rotterdam Edition.

SCALE-UP Interreg North Sea Region is een interregionaal Europees samenwerkingsprogramma met de ambitie om cleantech scale-ups te verbinden aan bedrijven en organisaties. Rotterdam is één van deze zes cleantech clusterregio’s (naast Cambridge, Vlaanderen, Noord-Duitsland, Denemarken en West-Zweden). De focus van het programma ligt op het creëren van succesvolle verbindingen en cleantech toepassingen op het gebied van CO2-reductie, grondstoffen reductie en circulariteit (bijv. gebruik van duurzame grondstoffen, hergebruik en afvalreductie). Dat leidde in het verleden al tot 35 succesvolle samenwerkingen waarbij professionele scale-ups met hun dienstverlening bijdragen aan de grote uitdagingen die de bedrijven voor zich zien op het gebied van cleantech!   

SCALE-UP Meet the Buyer –  Rotterdam Edition bestaat uit meerdere activiteiten tussen september en december 2021: 

  1. Online speed dates: Voor organisaties stellen we een Buyer Profile op met cleantech innovatie challenge. Op basis van het Buyer Profile selecteren professionele scouts een aantal cleantech scale-ups. Op vrijdag 17 september vinden de online kennismakingen plaats. 
  2. Hackathon @ Upstream Festival: Op donderdag 23 september gaan de organisaties en de beoogde scale-up als team aan de slag met de cleantech challenge. 
  3. SCALE-UP Closing Event: Op donderdag 18 november organiseert &Flux een lunch en creatieve Seal the Deal sessie voor alle deelnemers.  

Voldoende data dus om in de agenda te zetten! Volg onze kanalen en natuurlijk deze projectpagina om het verloop en eindresultaat van dit project te lezen!

Ons Team

Heeft jouw organisatie een cleantech innovatie challenge en ben je geïnteresseerd om deze te verkennen met leidende (inter)nationale innovatie scale-ups?

SCALE-UP Meet the Buyer is invite-only.

Stuur een berichtje naar leonoor@nflux.nl, we hebben nog een paar plekken beschikbaar!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.