Greenport Duin-, en Bollenstreek
  • Greenport
  • Duin- en Bollenstreek
  • 2020
  • Petrus

De Duin- en Bollenstreek, hét centrum van de wereldbloembollenmarkt, heeft een sterke en gezamenlijke ambitie om met Greenportdeelnemers de energietransitie te versnellen. Daarom bouwen wij samen aan het programma Duurzame Greenport Duin- & Bollenstreek.

Veel  bedrijven in de Greenport zijn al actief bezig met het treffen van verduurzamingsmaatregelen. Maar daarmee zijn we er nog niet. Er zijn een aantal maatregelen nodig die ondernemers niet op eigen kracht kunnen treffen om de Greenport volledig klimaatneutraal te krijgen. Om deze maatregelen te kunnen realiseren bouwt &Flux aan een programmateam Duurzame Greenport Duin- & Bollenstreek. Het programmateam jaagt projecten aan en biedt ondersteuning waar nodig is.

We werken in het programma langs 3 verschillende lijnen. Ondersteunen, aanjagen en organiseren. In het programma gaan we aan de slag met verschillende projecten. Waaronder het organiseren van een coalitie voor de warmtevraag in Trappenberg-Kloosterschuur, het uitbreiden van een duurzaam logistiek platform en ondersteunen van gemeentes bij verankering van verduurzaming in beleid.

Meer weten?

Neem gerust contact op!

Petrus staat klaar om vragen te beantwoorden.

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.