Ons Team

Leonoor maakt graag kennis met je!

Leonoor den Ottolander

Adviseur Circulaire economie, Energietransitie

Leonoor is maatschappelijk bevlogen en wil graag op ondernemende wijze een positieve impact hebben op de samenleving. Zij heeft ruim tien jaar professionele werkervaring in de ontwikkeling van (commerciële) duurzaamheidsstrategieën, business development en projectmanagement. 

Met een academische achtergrond in Environment and Resource Management en International Relations, is ze geïnteresseerd in strategische vraagstukken, publiek-private coalitievorming en marktonderzoek. Binnen de thema’s waterstof, circulaire energie- en grondstoffentransitie analyseert zij complexe materie vanuit verschillende invalshoeken, haalt de essentie eruit en geeft vorm aan een doelgericht gestructureerd proces om resultaten op te leveren. Daarbij verliest ze commerciële, maatschappelijke en bestuurlijke belangen niet uit het oog. 

Ze heeft voor een breed scala aan (internationale) opdrachtgevers gewerkt: van multinationals en MKB tot non-profitorganisaties en de publieke sector op verschillende niveaus. Daarom spreekt Leonoor de taal van verschillende belanghebbenden en kan zij verbinding en gedeelde waarde creëren voor duurzame proposities en ketensamenwerking.    

Leonoor den Ottolander, photo by Laura-Anne Grimbergen

quote

“Klanten helpen om goed onderbouwde en weloverwogen strategische keuzes te maken die duurzame maatschappelijke waarde creëren, dat is wat mijn werk bij &flux drijft. Ik krijg energie van onderzoek doen, opgedane kennis te delen en de praktische vertaalslag te maken van visie, naar strategie en doelgerichte actie.”

Als persoon is Leonoor ruimdenkend, sensitief, nieuwsgierig en heeft een energieke, no-nonsense, kritische en ondernemende manier van denken én doen. Ze spreekt vloeiend Engels en Spaans en heeft eerder gewoond en gewerkt in diverse landen in Europa en Latijns-Amerika.

Waar Leonoor aan heeft gewerkt

Projecten

mogelijkheden voor hergebruikte zonnepanelen
  • & Circulaire economie
  • & Energietransitie

Onderzoek naar de markt voor hergebruikte zonnepanelen in Rotterdam


Project
waterstofeconomie: h2makers team
  • & Circulaire economie

H2Makers: verbinders in de markt voor waterstoftechnologie


Project
CCU koolstofketen
  • & Circulaire economie
  • & Grondstoffentransitie

Toekomstbestendige koolstofketens


Project
Hydrogen Valley Estonia
  • & Circulaire economie
  • & Energietransitie

Hydrogen Valley Estonia 


Project
  • & Energietransitie
  • & Klimaatadaptatie en water

Warmte én Koude


Project

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.