Bouwt Adaptief
  • Gepubliceerd: 28 mei 2020
  • Door: Thea Timmermans

Het Convenant Klimaatadaptief Bouwen schakelt door naar een nieuwe fase! Onze producten en hulpmiddelen zijn af en we kunnen naar de fase van ‘waarmaken’ – we gaan onze nieuwbouwprojecten en nieuwe gebiedsontwikkelingen daadwerkelijk klimaatadaptief realiseren. Daarbij spelen vragen als: Hoe kunnen we onze ambities financieren? Hoe zorgen we dat afspraken worden toegepast en vastgelegd in visies, bestemmingsplannen, uitvragen en meer? Een nieuwe fase, een heldere ‘opdracht’ en dus ook een nieuw beeldmerk: ‘Bouw Adaptief’!

Bestuurlijk Overleg

Vandaag tijdens het Bestuurlijk Overleg hebben onze bestuurders en directeurs hier verder over doorgesproken onder de deskundige leiding van Digitale Dagvoorzitter Marijke Roskam. Er zijn vier nieuwe convenantspartners verwelkomd. Meerdere prachtige klimaatadaptieve projecten zijn in de spotlights gezet: BAM Wonen, Dura Vermeer, Stebru en de gemeente Alphen aan den Rijn ontvingen als eerste de nieuwe “Bouwt Adaptief” oorkonde – deze reiken we uit aan alle partijen die significante resultaten in strategie en/of uitvoering boeken op weg naar klimaatadaptief bouwen.

Ons doel: 100% klimaatadaptief bouwen. In de woorden van de Deltacommissaris: “Bouw én bouw adaptief”! Doe je ook mee? Wij delen onze kennis graag! www.bouwadaptief.nl

Ook meedoen?

Neem contact op met Sander!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.