De gemeente Rijswijk wil graag in lijn met de verplichtingen uit het ‘Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie’ werken aan een toekomstbestendige leefomgeving.

Daarom wil de gemeente graag scherp in beeld hebben welke activiteiten op het gebied van klimaatadaptatie op korte, middellange en lange termijn uitgevoerd moeten worden en welke middeleninzet en doorlooptijd daarvoor nodig zijn. Voor de totstandkoming van dit activiteitenprogramma zal gebruik gemaakt worden van de kennis, producten en hulpmiddelen vanuit het ‘Convenant Klimaatadaptief Bouwen’. In het project laten we de organisatie graag aan het woord: in samenwerking met Stan Water werken we in verschillende deelsessie samen met de organisatie aan het vullen van het actieprogramma.

Het actieprogramma Klimaatadaptief Rijswijk volgt op de eerder uitgevoerde gemeentelijk stresstest en sluit aan de bij risisodialogen die op dit moment met de gebiedspartners plaatsvinden. Gezamenlijk met de input vanuit de grotere lopende projecten zal een uitvoerbaar actieprogramma opgesteld worden, inclusief een financieringsoverzicht.

Meer weten over dit project?

Vraag het aan Sander!

&flux maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.